Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

CUAREIM QUARTET

11 de June de 2021 @ 19:30 - 21:00

El quartet Cuariem va nàixer a Mèxic després de la trobada de quatre músics excepcionals. L’ensemble està inventant un camí i un so propi inspirat només en la música que li causa curiositat i en els artistes amb els que es va creuant. Cada un dels quatre músics, amb un estil marcat i propi per a tocar i compondre, comporta la riquesa de danses de diferents parts i els seus ritmes.

El Jazz…eixa música afroamericana, nascuda a Louisiana, s’ha enriquit durant més d’un segle amb totes les cultures que han entrat en contacte amb ella. Però sense cap explicació, la formació regna de la música de cambra, el quartet de cordes s’ha mantingut ben allunyat d’esta revolució musical.

En el projecte “nova història del jazz” o “història del jazz”, el Quartet Cuareim reescriu la història, compon un repertori totalment original i situa aquesta formació fonamental de la música clàssica en els majors corrents que han marcat la història del jazz durant 100 anys, des del Nova Orleans d’Armstrong, fins al free jazz de Ornette Coleman

Cello: Guillaume Latil

Violí: Federico Nathan

Violí: Rodrigo Bauzá

Violí: Olivier Samouillan

Aforament limitat. Entrada gratuïta amb reserva prèvia en l’APP Llíria.

És obligatori l’ús de mascareta.

Details

Date:
11 de June de 2021
Time:
19:30 - 21:00
Event Category:
Event Tags:
,

Venue

Esglesia de la Sang

4) MAUSOLEOS ROMANOS

Ciudad romana. S. I – II d.C. declarado BIC

Este espacio arqueológico conserva uno de los conjuntos arquitectónicos relacionados con el mundo funerario, más importantes de la antigua provincia romana de Hispania.

Estos monumentos funerarios formaban parte de la antigua necrópolis de Edeta. Se conservan los restos de dos monumentos funerarios dispuestos junto con una de las principales vías de la entrada a la ciudad romana.

Junto a la vía necrópolis, se encuentra el umbral de la entrada al recinto funerario constituido por cuatro losas con la inscripción latina P. CLODIVS EVTYCHVS SIBI ET CLODIAE NATALI VXORI CARISSIMAE que significa “P. Clodio Eutico lo construyó para sí y para Clodia Natalia, su amadísima esposa”.

El primer monumento tiene la fachada decorada con pilastras acanaladas y una cámara interior con dos bancos corridos donde se celebraban las fiestas de los parientes. El segundo monumento pertenece al grupo de sepulcros turriformes y conserva una losa con un orificio central para realizar las libaciones que tapa una cavidad cúbica donde se depositaban las incineraciones y los ajuares funerarios.

Un audiovisual dedicado al mundo funerario romano puede contemplarse en una de las salas de este sótano arqueológico.